Για μένα

Η φωτογραφία μου
ΚΡΑΝΙΔΙ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Greece
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, είναι το διάδοχο σχήμα της παλιάς Θεατρικής Ομάδας, διατηρώντας τα παλιά αρχικά της. Εμφανίστηκε στον πολιτιστικό χάρτη του Νομού Αργολίδας και της επαρχίας Ερμιονίδας, τον Απρίλιο του 2009. Στόχος μας είναι η ενασχόληση με κάθε μορφής καλλιτεχνική δημιουργία, η ανάδειξη του ερασιτεχνικού θεάτρου και γενικότερα η καλλιέργεια της τέχνης του θεάτρου που αποτελεί τη συνισταμένη όλων των τεχνών. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου για τα μέλη μας, με αντικείμενα: 1) τη φωνητική καλλιέργεια – αγωγή λόγου – ορθοφωνία και 2) τη δημιουργική γραφή. Ακόμη θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θεατρικό εργαστήριο για παιδιά, που αφενός θα τα βοηθήσει να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες και αφετέρου θα αποτελέσει το φυτώριο της συνέχειας και της εξέλιξης της ομάδας μας. Διαχείρηση ιστοσελίδας: Δημήτρης Σίδερης, Βίκυ Παπάζογλου.

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Στις 28 Ιανουαρίου 2012, ο Θεατρικός 'Ομιλος Ερμιονίδας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην ταβέρνα "Περιβολάκι του Τορβά"

Ήταν μια υπέροχη βραδιά στην οποία απόλαυσαν τα μέλη, οι ομάδες και οι φίλοι που παρευρέθηκαν. Καταπληκτικοί οι "Ταξιδευτές", το νεανικό συγκρότημα που μας "ταξίδεψε" σε γνωστά και άγνωστα μέρη της μουσικής.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου που αγαπά, συντρέχει και υποστηρίζει τον όμιλο μας. Παρευρέθηκαν οι ιερείς Π. Χριστόφορος και Π. Ιερόθεος που ευλόγησαν την πίτα, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κος Καμιζής, ο τέως Δήμαρχος Ερμιόνης κος Λεμπέσης, η Πρόεδρος του αδελφού Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης, κα Αντωνοπούλου, ο Μαέστρος κος Μανιάτης, ο Χοροδιδάσκαλος της Χορευτικής ομάδας Κρανιδίου κος Κοντοκάλης και πολλά μέλη συλλόγων και   ομάδων  της Ερμιονίδας.

Το φλουρί κέρδισε ο κος Διαμάντης, την τηλεόραση της λαχειοφόρου ο κος Δεδούσης και τη διαμονή στα Ζαγοροχώρια ο κος και η κα Βύνιου.

Ευχαριστούμε θερμά όσοι παρευρέθηκαν και μας υποστήριξαν ποικιλοτρόπως. Ευχαριστούμε επίσης το Γιάννη Τορβά, για την περιποίηση στον φιλόξενο χώρο του, τον Τάκη Λυγερό και τον Άρη Μπίμπα για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστούμε τους "Ταξιδευτές" για το υπέροχο μουσικό "ταξίδι.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου