Για μένα

Η φωτογραφία μου
ΚΡΑΝΙΔΙ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Greece
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, είναι το διάδοχο σχήμα της παλιάς Θεατρικής Ομάδας, διατηρώντας τα παλιά αρχικά της. Εμφανίστηκε στον πολιτιστικό χάρτη του Νομού Αργολίδας και της επαρχίας Ερμιονίδας, τον Απρίλιο του 2009. Στόχος μας είναι η ενασχόληση με κάθε μορφής καλλιτεχνική δημιουργία, η ανάδειξη του ερασιτεχνικού θεάτρου και γενικότερα η καλλιέργεια της τέχνης του θεάτρου που αποτελεί τη συνισταμένη όλων των τεχνών. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου για τα μέλη μας, με αντικείμενα: 1) τη φωνητική καλλιέργεια – αγωγή λόγου – ορθοφωνία και 2) τη δημιουργική γραφή. Ακόμη θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θεατρικό εργαστήριο για παιδιά, που αφενός θα τα βοηθήσει να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες και αφετέρου θα αποτελέσει το φυτώριο της συνέχειας και της εξέλιξης της ομάδας μας. Διαχείρηση ιστοσελίδας: Δημήτρης Σίδερης, Βίκυ Παπάζογλου.

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

"Η Χαρτοπαίχτρα" του Δ. Ψαθά απο τον ΘΟΕ

 
 
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, ξεκινώντας την νέα του θεατρική δραστηρίοτητα για το 2013,  σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση του Δ. Ψαθά "Η Χαρτοπαίχτρα", στο "σπίτι" του πια, στον πολυχώρο "ARTiki" στο Κρανίδι Ερμιονίδας (κοντά στην Express Service).

Πρεμιέρα: Παρασκευή 1/3/2013
Παραστάσεις: Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα.
Ώρα Έναρξης: 19.30, τιμή εισ.: € 7,00
κρατήσεις : 6986 98 22 24

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σίδερης
Μουσική: Βαγγέλης Οικονόμου
Σκηνικά: Γρηγόρης Καμπούρης
Φωτισμοί: Ίων Ξυπολιάς

Παίζουν : Αργυρώ Μέξη - Κωστελένου, Κώστας Λυμπερόπουλος, Λουκάς Κούτρας, Έπι Κατσέλης, Ναταλία Μαρκάκη, Κική Αυλωνίτου - Πέλλα, Βάσω Παπαστεργίου, Αντώνης Νικολόπουλος, Βαγγέλης Οικονόμου, Ματίνα Γκίκα, Σωτήρης Νταουλιάρης, Ορφέας Χατζηδημητρίου, Ρούλα Μαλαβάζου, Τάσος Κερεμέζης, Χάρης Παπαδόπουλος, Όλια Βύνιου, Δημήτρης Σίδερης, Αντώνης Δημητρίου.

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα 31/3/2013, παρακολούθησα με το θεατρικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπετσών την παράστασή σας. Είσαστε αξιέπαινοι όσοι μας διασκεδάσατε επί σκηνής αλλά και όσοι εργαστήκατε πίσω από αυτή. Συγχαρητήρια!!!

    Βλάχου Σταυρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή