Για μένα

Η φωτογραφία μου
ΚΡΑΝΙΔΙ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Greece
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, είναι το διάδοχο σχήμα της παλιάς Θεατρικής Ομάδας, διατηρώντας τα παλιά αρχικά της. Εμφανίστηκε στον πολιτιστικό χάρτη του Νομού Αργολίδας και της επαρχίας Ερμιονίδας, τον Απρίλιο του 2009. Στόχος μας είναι η ενασχόληση με κάθε μορφής καλλιτεχνική δημιουργία, η ανάδειξη του ερασιτεχνικού θεάτρου και γενικότερα η καλλιέργεια της τέχνης του θεάτρου που αποτελεί τη συνισταμένη όλων των τεχνών. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου για τα μέλη μας, με αντικείμενα: 1) τη φωνητική καλλιέργεια – αγωγή λόγου – ορθοφωνία και 2) τη δημιουργική γραφή. Ακόμη θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θεατρικό εργαστήριο για παιδιά, που αφενός θα τα βοηθήσει να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες και αφετέρου θα αποτελέσει το φυτώριο της συνέχειας και της εξέλιξης της ομάδας μας. Διαχείρηση ιστοσελίδας: Δημήτρης Σίδερης, Βίκυ Παπάζογλου.

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ 2011-2012


Λίγα λόγια για τα έργα που ετοιμάζουμε την περίοδο  2011 -  2012:


1. “Παραμύθι χωρίς όνομα”, του Ιάκωβου Καμπανέλλη
Σάτιρα.

Το κλασικό παιδικό αριστούργημα της Πηνελόπης Δέλτα, στην υπέροχη θεατρική διασκευή του Ιάκωβου Καμπανέλλη, θα το παρουσιάσουμε θέλοντας να τιμήσουμε τόσο την Πηνελόπη Δέλτα, όσο και τον πρόσφατα χαμένο Ιάκωβο Καμπανέλλη. Ένα έργο απόλυτα επίκαιρο, που σου δημιουργεί την εντύπωση ότι γράφτηκε σήμερα, ενώ έχει γραφεί πριν εκατό περίπου χρόνια, μετά την ταπεινωτική ήττα της Πατρίδας μας στον πόλεμο του 1897 και την πτώχευσή της, την εποχή της διακυβέρνησης του Χαρίλαου Τρικούπη. Ένα έργο μοναδικό, διαχρονικό, ελληνικό, πικρό και δυστυχώς πάντα επίκαιρο.Συντελεστές της παράστασης :

Σκηνοθεσία : Δημήτρης Σίδερης

Μουσική  : Τ. Μανιάτης

Παίζουν : Λ. Κούτρας, Ν. Κωστελένου, Ν. Κατσιάβελος, Ειρ. Διώτη, Ελ. Ντάκου,  Κ. Λυμπερόπουλος, Αντ. Νικολόπουλος, Τ. Κερεμέζης, Ευθ. Τουτουντζής, Κ. Βασαγιάννης, Φ. Κατσέλης, Π. Βλαχογιάννης, Μ. Φωστίνης, Χ. Παπαδόπουλος, Π. Κωστελένος, Β. Λαύκας, Ευαγγ. Ηλιού, Μ. Ρούσση.

2. "Η ΤΕΛΕΤΗ" του Παύλου Μάτεση
Κωμωδία
Συντελεστές της παράστασης :

Σκηνοθεσία : Δημήτρης Σίδερης

Μουσική Επιμέλεια  : Τ. Μανιάτης

Παίζουν : Γ. Δριδάκη, Μ. Τουρλίδου, Τ. Ντουνέτα, Ευαγγ. Ηλιού,  Β. Παπαστεργίου, Ευτ. Λιώση, Τζ. Σκλαβούνου, Φάνης Κατσέλης3. "Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ" του Έντουαρντ Άλμπι.
Δράμα
Συντελεστές της παράστασης :

Μετάφραση : Ερρίκος Μπελιές

Σκηνοθεσία : Δημήτρης Σίδερης

Μουσική Επιμέλεια  : Τ. Μανιάτης

Παίζουν: Δ. Σίδερης, Β. Παπάζογλου, Αντ. Νικολόπουλος, Τ. Φράγκου.