Για μένα

Η φωτογραφία μου
ΚΡΑΝΙΔΙ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Greece
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, είναι το διάδοχο σχήμα της παλιάς Θεατρικής Ομάδας, διατηρώντας τα παλιά αρχικά της. Εμφανίστηκε στον πολιτιστικό χάρτη του Νομού Αργολίδας και της επαρχίας Ερμιονίδας, τον Απρίλιο του 2009. Στόχος μας είναι η ενασχόληση με κάθε μορφής καλλιτεχνική δημιουργία, η ανάδειξη του ερασιτεχνικού θεάτρου και γενικότερα η καλλιέργεια της τέχνης του θεάτρου που αποτελεί τη συνισταμένη όλων των τεχνών. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου για τα μέλη μας, με αντικείμενα: 1) τη φωνητική καλλιέργεια – αγωγή λόγου – ορθοφωνία και 2) τη δημιουργική γραφή. Ακόμη θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θεατρικό εργαστήριο για παιδιά, που αφενός θα τα βοηθήσει να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες και αφετέρου θα αποτελέσει το φυτώριο της συνέχειας και της εξέλιξης της ομάδας μας. Διαχείρηση ιστοσελίδας: Δημήτρης Σίδερης, Βίκυ Παπάζογλου.

Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

"Ιφιγένεια εν Αυλίδι" απο τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας


Ο χρόνος που πέρασε ήταν γεμάτος εμπειρίες και μοναδικά συναισθήματα...η ενασχόληση και η συμμετοχή όσων συμμετείχαν ως ηθοποιοί μα και ως θεατές στις παραστάσεις του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας θα το βεβαιώσουν.

Άλλο ενα όνειρο ...ενα όραμα...έγινε τόλμημα. Πήρε σάρκα και οστά...και το καλοκαίρι που μας πέρασε, ηθοποιοί και θεατές ξαναβρέθηκαν στον μαγικό χώρο των μύλων στο Κρανίδι. Εκεί όπου το καλοκαίρι του 2012 ο ΘΟΕ άφησε τη σφραγίδα του με τις "Τρωάδες" του Ευριπίδη.Ο Θεατρικός Ομιλος Ερμιονίδας παρουσιάσε την Τραγώδια του Ευριπίδη "Ιφιγένεια εν Αυλίδι", στους Μύλους Κρανιδίου.
Μετάφραση : Κώστας Γεωργοσόπουλος
Σκηνοθεσία - Χορογραφία
Προσαρμογή κειμένου: Μόνικα Κολοκοτρώνη
Σκηνικό - Κοστούμια: Νατάσσα Παπαστεργίου
Μουσική: Γιάννης Λόλεκ
Σχεδιασμός Φωτισμών: Ίων Ξυπολιάς
Κατασκευή Σκηνικού: Γρηγόρης Καμπούρης
Κατασκευή Κοστουμιών: Όλγα Φουντούκου
Διανομή (κατά σειρά εμφάνισης):

Άγγελος: Γιούλα Καράμπελα
Αγαμέμνων: Δημήτρης Σίδερης
Πρεσβύτης: Κική Αυλωνίτου - Πέλλα
Μενέλαος: Τάσος Κερεμέζης
Στρατιώτης: Αντώνης Δημητρίου
Κλυταιμνήστρα: Βίκυ Παπάζογλου
Ιφιγένεια : Τατιάνα Φράγκου
Ορέστης: Μάνος Νταουλιάρης
Αχιλλέας: Αντώνης Νικολόπουλος

Χορός (με αλφαβητική σειρά)

Λέα Αλεξανδρή
Αγγελική Ζέρβα
Ευαγγελία Ηλιού
Βιβή Κακουριώτη
Αργυρώ Μέξη - Κωστελένου
Λίτσα Λαμπίρη
Λίνα Οικονόμου
Μαρία Παπαιωάννου
Ηρώ Σαρδελή
Τζένη ΣκλαβούνουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου