Για μένα

Η φωτογραφία μου
ΚΡΑΝΙΔΙ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Greece
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, είναι το διάδοχο σχήμα της παλιάς Θεατρικής Ομάδας, διατηρώντας τα παλιά αρχικά της. Εμφανίστηκε στον πολιτιστικό χάρτη του Νομού Αργολίδας και της επαρχίας Ερμιονίδας, τον Απρίλιο του 2009. Στόχος μας είναι η ενασχόληση με κάθε μορφής καλλιτεχνική δημιουργία, η ανάδειξη του ερασιτεχνικού θεάτρου και γενικότερα η καλλιέργεια της τέχνης του θεάτρου που αποτελεί τη συνισταμένη όλων των τεχνών. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου για τα μέλη μας, με αντικείμενα: 1) τη φωνητική καλλιέργεια – αγωγή λόγου – ορθοφωνία και 2) τη δημιουργική γραφή. Ακόμη θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θεατρικό εργαστήριο για παιδιά, που αφενός θα τα βοηθήσει να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες και αφετέρου θα αποτελέσει το φυτώριο της συνέχειας και της εξέλιξης της ομάδας μας. Διαχείρηση ιστοσελίδας: Δημήτρης Σίδερης, Βίκυ Παπάζογλου.

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

"ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟ"


Το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου και ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας διοργανώνουν Διημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κρανίδι με τον Κώστα Γεωργουσόπουλο στις 2 και 3 Μαΐου 2014. 

Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, πνευματική προσωπικότητα (φιλόλογος, λογοτέχνης, κριτικός θεάτρου), δίδαξε το σχολικό έτος 1967-68 ως μόνιμος καθηγητής στο τότε εξατάξιο Γυμνάσιο Κρανιδίου. Επιστρέφει στο Κρανίδι μετά από 46 χρόνια για να συναντήσει παλαιούς μαθητές του και να μιλήσει στους σημερινούς μαθητές του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου καθώς και στο κοινό της Ερμιονίδας.

Παρασκευή 2 Μαϊου 2014 και ώρα 20.30 στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου Ομιλία του με θέμα " Η Επίδραση των τεχνών στην εκπαίδευση ", θα ακουστούν τραγούδια απο τα έργα του "Χρονικό" και "Ιθαγένεια".

Σαββάτο 3 Μαϊου 2014 και ώρα 19.00 Στρογγυλό Τραπέζι - ανοικτή συζήτηση με θέμα "Το θέατρο - φορέας παιδείας". Συμμετέχουν ο Κώστας Γεωργουσόπουλος και τα μέλη του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στον Πολυχώρο ARTiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου