Για μένα

Η φωτογραφία μου
ΚΡΑΝΙΔΙ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Greece
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, είναι το διάδοχο σχήμα της παλιάς Θεατρικής Ομάδας, διατηρώντας τα παλιά αρχικά της. Εμφανίστηκε στον πολιτιστικό χάρτη του Νομού Αργολίδας και της επαρχίας Ερμιονίδας, τον Απρίλιο του 2009. Στόχος μας είναι η ενασχόληση με κάθε μορφής καλλιτεχνική δημιουργία, η ανάδειξη του ερασιτεχνικού θεάτρου και γενικότερα η καλλιέργεια της τέχνης του θεάτρου που αποτελεί τη συνισταμένη όλων των τεχνών. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου για τα μέλη μας, με αντικείμενα: 1) τη φωνητική καλλιέργεια – αγωγή λόγου – ορθοφωνία και 2) τη δημιουργική γραφή. Ακόμη θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θεατρικό εργαστήριο για παιδιά, που αφενός θα τα βοηθήσει να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες και αφετέρου θα αποτελέσει το φυτώριο της συνέχειας και της εξέλιξης της ομάδας μας. Διαχείρηση ιστοσελίδας: Δημήτρης Σίδερης, Βίκυ Παπάζογλου.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

"Η Χιονάτη και οι εφτά (+11) νάνοι" απο τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας και το Εθνικό Ωδείο - Παράρτημα Κρανιδίου



Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας και το Εθνικό Ωδείο - Παράρτημα Κρανιδίου παρουσιάζουν το Μουσικό Παραμύθι για μικρούς και μεγάλους "Η Χιονάτη και οι εφτά (+11) νάνοι" στον Πολυχώρο ARTiki - "Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ".

Παραστάσεις: Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015
Ώρα: 21.οο
Τιμή Εισ: 7,οο€
Κρατήσεις: 698 698 2224

Μουσική Διδασκαλία: Ανδρέας Ρεντούλης
Λιμπρέτα: Ντέμη Τούσσα
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σίδερης
Σκηνικά - Κοστούμια: Γρηγόρης Καμπούρης - Δημήτρης Σίδερης.
Μακιγιάζ: Διονυσία Κωνσταντίνου...
Φωτισμοί: Δημήτρης Στρίγκος

ΝΑΝΟΙ: Η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου - Παράρτημα Κρανιδίου
(Ακριώτη Θεοδώρα, Αρσλάνογλου Νεκταρία, Γάτου Λαμπρινή, Δήμιζα Μάρω, Δήμιζας Βασίλης, Δρούζα Ηλέκτρα, Κοτταρά Μάιρα, Μαργέτα Σουζάννα, Μερτύρη Ραλλία, Μπίμπα Ελισσώ, Νταουλιάρης Μάνος, Παπαδημητρίου Δόμνα, Πιτσά Ευαγγελία, Σιδέρης Ηλίας, Σπανάκου Ευαγγελία, Τσίγκρη Αμαλιάννα, Φλωρή Κατερίνα).
ΧΙΟΝΑΤΗ: Ναταλία Μαρκάκη
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ: Γιώργος Δημαράκης
ΜΗΤΡΙΑ: Βίκυ Παπάζογλου
ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Δημήτρης Σίδερης

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ: Μαθητές των τάξεων πιάνου του Εθνικού Ωδείου
(Αμπελά Θεοδώρα, Δημητρίου Εβίτα, Καπούλα Άντα, Καπούλα Βάλια, Λαμπίρη Νιόβη, Ρόσκα Ντάριο, Τσούδα Σαλί).

ΚΟΥΙΝΤΕΝΤΟ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ
(ΦΛΑΟΥΤΟ: Θάνια Τουτουντζή, ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ: Καλλιρρόη Καμιζή, - Κυριάκος Λαλούσης, ΕΥΦΩΝΙΟ: Αντιγόνη Λασκαρίδου, ΣΑΞΟΦΩΝΟ: Χάρης Παπαδόπουλος.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου