Για μένα

Η φωτογραφία μου
ΚΡΑΝΙΔΙ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Greece
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, είναι το διάδοχο σχήμα της παλιάς Θεατρικής Ομάδας, διατηρώντας τα παλιά αρχικά της. Εμφανίστηκε στον πολιτιστικό χάρτη του Νομού Αργολίδας και της επαρχίας Ερμιονίδας, τον Απρίλιο του 2009. Στόχος μας είναι η ενασχόληση με κάθε μορφής καλλιτεχνική δημιουργία, η ανάδειξη του ερασιτεχνικού θεάτρου και γενικότερα η καλλιέργεια της τέχνης του θεάτρου που αποτελεί τη συνισταμένη όλων των τεχνών. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου για τα μέλη μας, με αντικείμενα: 1) τη φωνητική καλλιέργεια – αγωγή λόγου – ορθοφωνία και 2) τη δημιουργική γραφή. Ακόμη θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θεατρικό εργαστήριο για παιδιά, που αφενός θα τα βοηθήσει να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες και αφετέρου θα αποτελέσει το φυτώριο της συνέχειας και της εξέλιξης της ομάδας μας. Διαχείρηση ιστοσελίδας: Δημήτρης Σίδερης, Βίκυ Παπάζογλου.

Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Μάριος Στρόφαλης "Σταυρός του Νότου & soundtracks" trio.

 
 
 
Ο Θεατρικός Όμιλος σας προσκαλεί σε μια υπέροχη μουσική βραδιά με τον Μάριο Στρόφαλη & soundtrack trio "Σταυρός του Νότου και μουσικές επιλογές από τον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο" την Τρίτη του Πάσχα, 14/4 – ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ARTίκι – ΩΡΑ: 21:00.

Θα ακουστούν τραγούδια από το “Σταυρό του Νότου” και μουσικές από ταινίες των Ennio Morricone, Nino Rota, Col Porter, Claude Bolling, Michel Legrand, Francis Lai, Nicola Piovani, Μάνου Χατζιδάκι, Mίκη Θεοδωράκη και Mάριου Στρόφαλη.

Ο πολυβραβευμένος soundtrack συνθέτης , του οποίου τις μουσικές έχουμε ακούσει σε πολλές ταινίες (Λίστα γάμου, Πίσω πόρτα , Γενναίοι της Σαμοθράκης , Να μ΄αγαπάς κ.α.) , τηλεοπτικές σειρές (10η εντολή, 3ος νόμος, Ερόϊκα , Μαύρα μεσάνυχτα, Σα γλυκό του κουταλιού, κ.α.) και θεατρικές παραστάσεις (Κίεβο, Άμλετ, Bug, Ραχήλ , Δανειστές, Rottweiler κ.α), δημιούργησε ένα τρίο που εξειδικεύεται στις μουσικές κινηματογράφου.

Το τρίο αποτελούν
Μάριος Στρόφαλης (πιάνο, ακκορντεόν και τραγούδι)
Αλφρέντο Στούνι (βιολί)
Φαίη Νικολοπούλου (βιολοντσέλλο)

ΕΙΣΟΔΟΣ : 10 € - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 698 698 2224

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου