Για μένα

Η φωτογραφία μου
ΚΡΑΝΙΔΙ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Greece
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, είναι το διάδοχο σχήμα της παλιάς Θεατρικής Ομάδας, διατηρώντας τα παλιά αρχικά της. Εμφανίστηκε στον πολιτιστικό χάρτη του Νομού Αργολίδας και της επαρχίας Ερμιονίδας, τον Απρίλιο του 2009. Στόχος μας είναι η ενασχόληση με κάθε μορφής καλλιτεχνική δημιουργία, η ανάδειξη του ερασιτεχνικού θεάτρου και γενικότερα η καλλιέργεια της τέχνης του θεάτρου που αποτελεί τη συνισταμένη όλων των τεχνών. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου για τα μέλη μας, με αντικείμενα: 1) τη φωνητική καλλιέργεια – αγωγή λόγου – ορθοφωνία και 2) τη δημιουργική γραφή. Ακόμη θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θεατρικό εργαστήριο για παιδιά, που αφενός θα τα βοηθήσει να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες και αφετέρου θα αποτελέσει το φυτώριο της συνέχειας και της εξέλιξης της ομάδας μας. Διαχείρηση ιστοσελίδας: Δημήτρης Σίδερης, Βίκυ Παπάζογλου.

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

"O Αρμένης" της Χαράς Κοσεγιάν στον Πολυχώρο ARTiki 
 
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας στο πλαίσιο των 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Αρμενίων, παρουσιάζει τον "Αρμένη", από το ομότιτλο μυθιστόρημα της Χαράς Κοσεγιάν, με ερμηνευτή τον καταξιωμένο ηθοποιό Τάσο Μπλάτζιο και στο τραγούδι με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Βούλα Πελεκάνου.
Οι παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 23/5 και την Κυριακή 24/5, στο θέατρό μας στον Πολυχώρο ARTίκι "ΜΑΡΑΪΚΕ ΗΛΙΟΥ ΝΤΕ ΚΟΝΙΝΓΚ", στις 21.00.
Κάνετε έγκαιρα κρατήσεις εισιτηρίων στο τηλέφωνο : 698 698 2224
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου